NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi nu înțelege de ce pășcănenii din Fântânele și Vatra l-au votat pe Iohannis, în condițiile în care Guvernul Ponta a garantat investiții

Pășcănenii ar trebui să voteze cu candidatul PSD la funcția de președinte al României, pe măsura investițiilor de care au avut parte în zonele unde locuiesc.   

Aceasta este concluzia care se desprinde din declarațiile primarului Dumitru Pantazi, făcute astăzi.

Edilul municipiului are o dilemă legată de rezultatul înregistrat la Pașcani de Klaus Iohannis, duminică, 2 noiembrie, cu prilejul primului tur al alegerilor pentru funcția de președinte. El s-a arătat surprins de faptul că locuitorii cartierelor Vatra și Fântânele au votat într-un număr mare cu Iohannis, în condițiile în care administrația pe care o conduce a investit multe miliarde pentru modernizarea zonelor.

  

Se constată încă odată că suburbiile și zona vale au votat preponderent cu Victor Ponta. Surprinzătoare sunt o serie de zone unde am investit, cel puțin în acest an foarte mult, unde rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor noastre. Este vorba despre cartierele Fântânele și Vatra. S-au investit zeci de miliarde în aceste zone, iar rezultatele nu sunt cele la care ne-am fi așteptat“, a declarat Dumitru Pantazi, primarul Municipiului Pașcani.

Victor Ponta a obținut la secția de votare din cadrul școlii “Ion Creangă” din Fântânele un număr de 282 de voturi, iar Iohannis 176.

În Vatra, candidatul PSD a înregistrat 245 de voturi, în timp ce ACL 187. Edilul local nu ar trebui să fie surprins de votul obținut de candidatul ACL în condițiile în care locuitorii de pe strada Fântânele înghit de ani de zile praf din cauza lucrărilor la rețeaua de canalizare, realizată de o firmă aparținând unui membru PSD, iar în Vatra abia s-a turnat un strat de asfalt.

Primarul a reamintit în conferința de presă faptul că muncipiul Pașcani a beneficiat de ajutor din partea Guvernului Ponta, care astăzi garantează funcționabilitatea aparatului administrativ și a făcut posibile investițiile din municipiu.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

   

Advertisements

Related posts

Raport asupra stării judeţului Iași

Redacția

Ce drumuri naţionale vor fi refăcute în județul Iaşi anul acesta

Redacția

15 inițiative ale consilierilor PNL depuse ca amendamente la Lista de Investiții pentru 2018

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site