RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Circulația oprită pe strada Republicii. Zona este pregătită pentru asfaltare

Una dintre principalele străzi de circulație din municipiul Pașcani, a intrat de astăzi în programul de reabilitare care face parte din proiectul PIDU.

Este vorba de panta Republicii care a fost închisă pentru lucrări de modernizare. Covorul asfaltic va fi turnat pe o suprafață de 450 de metri, malul din partea parcului va fi consolidat, iar trotuarele refăcute. Valoarea proiectului este 6 milioane lei.

În Planul Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului Pașcani, sunt cuprinse străzile:  Fântânele-1377 m; Strada Ceferiștilor – 1060 m; Strada Mihai Eminescu-692 m; Strada Izvoarelor – 511 m; Strada Republicii – 450 m; a 13617 mp zonă pietonală și a 4390 mp scări pietonale – scări mari 2234 mp și scări mici 2156 mp, în vederea asigurării accesibilității dintre zona de vale și cea de deal a orașului.

  

 Lucrările pe strada Republicii vor fi finalizate pe 22 octombrie 2015, iar termenul contractului PIDU este 31 decembrie 2015.  La finalizare nu se va mai putea interveni pe străzile din proiect pe o perioadă de 5 ani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

ISJ, DSP, DSV şi alte trei importante instituţii deconcentrate vor intra în subordinea lui Costel Alexe. Cum se face transferul?

Redacția

Primarul a reacționat la articolul din presa județeană în care se acuză că Pașcaniul este ca o republică bananieră: „Asfalt până la vila primarului, gropi și fecale în centru!”

Răzvan Grecu

Cristian Rățoi rămâne în funcție și continuă colaborarea în proiectul politic în care este implicat! Nedelcu i-ar fi vrut locul! (VIDEO)

Redacția
Încarcă...