NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi mulțumit de decizia instanței care a stabilit că societatea sa a prejudiciat bugetul local printr-un abuz în serviciu!

Primarul Dumitru Pantazi s-a declarat mulțumit de decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul „AgroComplex”, asta deși aceștia au stabilit că societatea sa a prejudiciat bugetul local prin intermediul unui funcționar public ce a fost condamnat pentru abuz în serviciu.

 

 

  

Prezent la o emisiune difuzată de televiziunea sa favorită, edilul șef a părut ușurat că a scăpat, la soluția pe fond, atât el cât și firma sa de condamnări în acest dosar.

„Eu nu aș vrea să comentez prea mult decizia instanței … Consider că justiția a analizat corect acel dosar și așteptăm sentința definitivă. Eu consider că instanța a analizat cum trebuie și am încredere în ea”, a declarat Dumitru Pantazi la televiziunea sa favorită.

Declarația primarului Dumitru Pantazi înseamnă practic o recunoaștere publică că societatea sa, AgroComplex Lunca Pașcani SA, a prejudiciat bugetul local cu suma de 132.000 de lei printr-un abuz în serviciu. Fapta penală a fost reținută în sarcina fostului funcționar public, Mircea Zuzan, cel care va trebui să achite în întregime acest prejudiciu.

De aici probabil și mulțumirea edilului care a rămas și cu banii și fără a fi tras la răspundere de către judecători, în timp ce întreaga vină a căzut pe funcționarul care l-a ajutat.

Advertisements

Related posts

Ce pensie vor câștiga primarul Dumitru Pantazi și Gabriela Nedelcu conform Codului Administrativ aprobat de guvernul PSD! Cinci foști și actuali edili vor primi acești bani!

Răzvan Grecu

Refendum respins: PNL acuză PSD că nu vrea să asculte vocea pășcănenilor!

Marius Parteni

Calculele politice ale primarului Pantazi, blochează activitatea ultimei societăți din subordinea UATM Pașcani ( DOC)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site