NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plombarea străzilor începe, cel mai devreme, după sărbătorile Pascale

Acțiunea de primăvară de plombare a străzilor din municipiul Pașcani începe cel mai devreme după sărbătorile Pascale. Un motiv pentru această situație este bugetul municpiului pentru anul 2017, care urmează să fie votat până la finele lunii martie.

 

 

  

Plombarea străzilor din municipiul Pașcani nu va începe prea devreme. Reprezentanții administrației publice locale susțin că se vor apuca de lucrări după aprobarea bugetului de venituri pentru anul în curs. ”Mai întâi trebuie să fie aprobat bugetul pe anul în curs, după care să se demareze procedura pentru achiziţia mixturii”, a susținut Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Bugetul de venituri și cheltuieli urmează să fie adoptat cel mai probabil la finele acestei luni. Până pe data de 17 martie 2017, cei interesați pot face propuneri pe marginea proiectului în scris sau pe email, pe adresa instituției.

După ce el va fi adoptat, Primăria trebuie să demareze o procedură de achiziție a mixturii asfaltice, iar mai apoi să înceapă lucrările. Pe multe străzi din municipiu, după această iarnă, au apărut gropi. Posesorii de mașini trebuie să se înarmeze cu multă răbdare până când administrația va reuși să le plombeze. 

Advertisements

Related posts

Mâna curentă montată pe scările din Parcul Municipal Peștișorul a fost din nou tăiată pentru a fi înlocuită

Teona Gherasim

O societate comercială din Pașcani a consumat 3 mc de apă, dar a fost pusă să plătească o sumă mult mai mare!

Răzvan Grecu

Tavan prăbușit peste bătrâni, într-un azil la Roman

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site