NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pantazi cere societății ApaVital să oprească debranșările. Plângeri penale din partea operatorului județean împotriva edilului din Pașcani

Primarul municipiului Pașcani a solicitat astăzi șefilor ApaVital să renunțe la ideea debranșării scărilor de bloc unde nu au fost încheiate contracte de furnizare a serviciilor.  

Cei de la operatorul județean au anunțat prin vocea directorului Ion Toma că nu vor mai recurge la această măsură până la pronunțarea deciziei judecătorilor de la Tribunalul Iași pe ordonanța prezidențială solicitată de administrația locală.

  

Dumitru Pantazi i-a invitat pe șefii ApaVital la discuții pentru a identifica soluții de recuperare a banilor de la populație.”Nu mai debranșați și haideți să găsim o soluție pentru recuperarea sumelor“, a spus primarul Pantazi.

Ion Toma, directorul ApaVital, a susținut că acest lucru nu se va mai întâmpla până la data de 24 februarie, când instanța ar trebui să se pronunțe pe marginea cererii Primăriei.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Prezent la ședința de astăzi, deputatul Neculai Rățoi, i-a cerut lui Paul Benesch, directorul executiv al A.R.S.A.C.I.S să semneze ieșirea municipiului din cadrul asociației. Benesch a refuzat să prezint un răspuns afirmativ, motivând că respectă legea în acest sens. Precizăm faptul că după adoptarea hotărârii de ieșire din A.R.S.A.C.I.S, șeful acestei instituții ar fi trebuit să convoace Adunarea Generală a Acționarilor pentru a lua act de decizia Consiliului Local.

Pe fondul discuțiilor dintre șefii Primăriei și reprezentanții operatorului județean, a fost făcut public faptul că ApaVital a făcut plângeri penale primarului, secretarului și șefului Poliției Locale, pentru faptul că au dispus blocarea acțiunii de debranșare a blocurilor și că nu respectă contractul de delegare.       

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pieţele din Paşcani vor fi igienizate în luna aprilie

Ema Roman

Dezinsecția doar pe spațiile verzi și lacuri. Vicele militează pentru înființarea Asociațiilor de Proprietari

Marius Parteni

Val de caniculă în toată țara

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site