NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

“Chemați DNA-ul la Pașcani!”: Dispută politică între doi consilieri

Nervii întinși ai consilierilor locali ating noi cote. În ședința extraordinară care a avut loc astăzi, în scena comediei ironice s-au remarcat fostul viceprimar al municipiului Pașcani și actualul viceprimar. 

Este vorba despre Neculai Enea și Vasile Axinte care s-au înțepat reciproc motivând fiecare pe frontul său aportul adus pe perioada mandatului la Primăria Pașcani.

Încă de când s-au instalat în sala de ședințe, cei prezenți au fost nevoiți să aștepte venirea primarului, lucru care l-a deranjat pe Neculai Enea:”Dacă primarul pleacă în concediu, noi îl așteptăm aici?”, în replică, viceprimarul Vasile Axinte l-a sfătuit pe consilierul local PNL să nu se agite:“Calm, nu vă agitați!”.

Vizibil deranjat, Enea i-a demonstrat viceprimarului că nu face față funcției precum o făcea acesta:Eu văd că dumneavoastră vă agitați că străzile sunt nepietruite și că este mizerie și acum îmi spuneți mie să nu mă agit? Eu am pus o întrebare foarte frumos, iar dumneavoastră vă băgați ca musca-n lapte! Mai bine mergeți în cartierul Aerodrom și vedeți cum merg oamenii prin noroi, prin mizerie. Eu cât am fost viceprimar am mers, am refăcut străzi, mergeți și dumneavoastră printre oameni. Vă este frică? “, a declarat Neculai Enea.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Viceprimarul Axinte a răspuns cu acuzații:”Am să vă demonstrez că ați folosit funcția dumneavoastră în interes propriu”. Neculai Enea i-a recomandat să sesizeze DNA:Chemați DNA-ul la Pașcani!”

Conflictul dintre cei doi a fost întrerupt când și-a făcut apariția primarul, iar consilierul PNL i-a recomandat lui Dumitru Pantazi să educe colegul său: Domnule primar Pantazi, rugați-l pe colegul dumneavoastră Axinte să nu mai facă propagandă în Primărie”.

Vorbele dure dintre cei doi au fost fulminate de replica dată de către primar lui Neculai Enea:”Domnule Enea, oricine să vorbească mai puțin dumneavoastră”. Ședința a continuat, dar cei doi politicieni au stat în tensiune.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Conducerea municipiului cheamă alături societatea civilă și sectorul privat, dar nu a făcut nimic din ce a promis în campania electorală

Marius Parteni

S-A DECIS! E OFICIAL! Incepand de ASTAZI, rectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, noul ministru al Justitiei din Romania

Redacția

Măsuri împotriva ilegalităţilor din piaţa vale

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site