NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cartierul cu vile din comuna Dallas. Un consilier propune această organizare

Un consilier local a venit astăzi cu propunerea ca un cartier al municipiului să fie transformat în comună. Cel care a făcut această declarație este Neculai Enea, de la PNL. Alesul local și-a motivat declarația prin prisma faptului că lipsesc cu desfăvârșire investițiile, în rețea de canalizare, străzi și trotuare.

Enea l-a întrebat pe primarul Dumitru Pantazi dacă sunt prevăzute în bugetul local fonduri pentru rețeaua de canalizare sau străzi.

„Banii disponibili pentru investiții sunt cei care îi avem. La momentul discutării proiectului de buget putem hotărâ ce facem cu ei. Vă spun că atunci când am decis să aderăm la A.R.S.A.C.I.S, ne-am gândit să rezolvăm și aceste probleme. Dar acum am ieșit și nu știu cum vom proceda. O parte din vină o are și fostul director de la PSA Pașcani, care ani la rând nu s-a gândit la această problemă”, a subliniat Pantazi.

Pe fondul acestor discuții, consilierul Enea i-a cerut deputatului Neculai Rățoi să facă demersurile parlamentare necesare pentru ca acest cartier să fie declarat comună.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Și noi de acolo suntem plătitori de taxe. Cred că este coresct să se facă canalizare, alei pietonale să avem și noi pe unde circula cu copiii„, a subliniat Enea.

Proiectul de buget venituri și cheltuieli a fost supus zilele trecute dezbaterii publice. El urmează să fie discutat și în cadrul legislativului local. Consilierii pot face propuneri pentru amendarea proiectului propus de edilul local.   

  Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Consilier PSD: Managerii societăților din subordinea CL sunt direct responsabili de politica tarifară și serviciul prestat

Marius Parteni

Zeci de construcții ilegale identificate de inspectorii Primăriei în zona deal

Răzvan Grecu

Probleme ridicate de către Comisia de Organizare a Zilelor Municipiului Pașcani: artiști puțini, lipsa unui transformator de curent și siguranța publică

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site