NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Pantazi are viziune când e vorba de buzunarul propriu! Investește în sisteme de irigații

Societatea AgroComplex Lunca SA a fost recent protagonista unui articol publicat în Ziarul Financiar. Societatea la care edilul local este acționar majoritar se pregătește să investească aproximativ un million de euro în sisteme de irigații.

 

  

Conform informațiilor apărute în articol, “după trei ani de secetă în zonă nu se pune problema dacă merită să investim în irigații, ci dacă mai vrem să existăm”. Cu alte cuvinte, pentru AgroComplex, sistemele de irigații sunt extrem de importante în vederea realizării producției estimate.

Societatea locală a început să își amenajeze sisteme de irigații în urmă cu doi ani de zile. În prezent sunt irigate aproximativ 800 hectare , adică aproximativ 28% din suprafața cultivată.

“Agrocomplex Lunca Paşcani, un business românesc cu acţivităţi inte­gra­te în agricultură, care lucrează 2.800 de hecatre în judeţul Iaşi, şi-a propus ca în ur­mătorii 2-3 ani să ajungă să irige 50% din suprafaţa pe care o deţi­ne, o investiţie de un milion de euro”, se mai arată în respectivul articol.

Acționarul majoritar al societății este Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani. Din funcția publică pe care o are nu a reușit să atragă nici un proiect european pentru modernizarea localității. Pășcănenii așteaptă să conducă municipiul cu aceeași viziune pe care o are la firma sa.  

Advertisements

Related posts

Cîțu: Localurile care nu respectă regulile de distanțare vor fi închise temporar. Amenzile n-au niciun efect

Redacția

Klaus Iohannis trimite înapoi în Parlament legea care dublează alocațiile copiilor

Redacția

Tombolă cu premii substanțiale pentru clienții magazinului Vintage Gold (P)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site