RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Edilul municipiului nu dă cu zilele pe la Primărie, dar pune presiune pe funcționari! Iată despre ce este vorba

Șefii Primăriei Pașcani țin morțiș ca funcționarii publici să-și respecte programul de lucru. În acest sens la intrările principale au fost montate sisteme de control, pe baza cărora se poate stabili când anume a venit funcționarul la lucru și când pleacă.

 

  

Administrația locală a achiziționat un sistem de control acces cu cartele digitale, care va fi pus în funcțiune începând cu luna octombrie.„S-a achiziționat un sistem electronic de evidență a intrărilor și ieșirilor, din Primărie. Practic, se va intra și se va ieși doar pe bază de cartelă, generându-se automat conform soft-ului aferent sistemului achiziționat și pontajul lunii. El va fi operațional începând de luna viitoare. Vom merge pentru o perioadă în paralel cu pontajul clasic, urmând ca ulterior tot ceea ce înseamnă evidența ieșirilor și intrărilor din Primărie să fie generată de acest soft”, a declarat viceprimarul Gabriela Nedelcu.

Măsura nu îl vizează tocmai pe primarul Dumitru Pantazi, cel care vine cel mai puțin la muncă. De asemenea și viceprimarul Gabriela Nedelcu este liberă să stea cât vrea la lucru.  

Menționăm că investiția se ridică la suma 6.902 lei cu TVA, bani proveniți din bugetul local.

 

Related posts

În sfârşit! Vin indicatoarele!

Ema Roman

ApaVital anunță că va plăti redevența către municipalitate de la data pronunțării hotărârii judecătorești

Răzvan Grecu

Reabilitarea iluminatului public din Pașcani crează nemulțumiri în rândul consilierilor locali

Răzvan Grecu
Încarcă...