NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Opiniile cititorilor NewsPascani.com cu privire la prioritățile administrației locale pentru anul 2019!

NewsPascani.com a întrebat cititorii săi care ar fi, în opinia lor, prioritățile pe care administrația publică să se concentreze în anul 2019. Răspunsurile au venit atât pe site-ul publicației, cât și pe paginele și grupurile de pe rețelele de socializare. Noi le-am centralizat și le publicăm mai jos.

 

Astfel printre priorități ar trebui să se afle crearea de noi locuri de muncă, construirea centurii municipiului Pașcani, crearea unui parc de agrement și a locurilor de joacă pentru copii, locuri de  parcare, construirea de locuințe noi și reabilitarea iluminatului public.

Pășcănenii sunt nemulțumiți în continuare de traficul din intersecția proaspăt semaforizată de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, de lipsa semaforizării trecerii de pietoni din dreptul Pieței Vale, dar și de incapacitatea administrației publice de a debloca parcarea din Piața Vale de  dubele ce servesc drept magazii comercianților.

Pe lângă aceste propuneri concrete, cititorii noștri au trimis și cereri de demisie către primarul Dumitru Pantazi și consilierii locali.

loading...
Advertisements

Related posts

Consilierii liberali mandatați să verifice activitatea de la R.A.G.C.L., EcoSalubritate și PSA, cu spijinul PSD. Primarul s-a opus și a părăsit ședința

Marius Parteni

Nici un semn de modificare a programului de transport public. Pășcănenii se plâng pe Facebook!

Marius Parteni

O parcare din Pașcani blocată timp de trei luni, după ce primarul a schimbat locația noului patinoar

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site