RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Județul Iași intră din această noapte sub atenționare meteo de ninsori și intensificări ale vântului

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de ninsori, intensificari temporare ale vantului, precipitatii mixte si polei. In intervalul  09 ianuarie, ora 22.00 – 11 ianuarie, ora 12.00, vor fi perioade cu precipitatii, predominant ninsori, in toate regiunile si se va depune strat nou de zapada local mai consistent, in special in Moldova.

 

  

„Județul Iași se va afla din această noapte sub atenționare meteo, fiind așteptate ninsori și intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55 km/h. Atenționarea este valabilă începând din această seară, ora 22.00, până vineri, 11 ianuarie, ora 12.00”, precizează pe pagina sa de facebook prefectul județului Iași, Marian Șerbescu.

 In Dobrogea, sudul si estul Munteniei, precum si in sud-estul Moldovei vor fi precipitatii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar cantitatile de apa vor depasi 15…20 l/mp. Mai ales in noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) si pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificari temporare ale vantului in jumatatea de est a teritoriului si la munte, cu viteze mai mari, rafale in medie de 55…65 km/h, pe crestele montane si in Moldova, unde ninsoarea va fi viscolita.

Related posts

Încă 36 de titluri de proprietate semnate de prefectul Romeo Olteanu. Sunt și pentru localități din zona Pașcaniului

Redacția

Incompatibilitatea lui Pintilie, hotărâtă la Curtea de Apel

Răzvan Grecu

Cetățeni din Boșteni umiliți de primarul Pantazi, după ce au cerut asfalt pe toată strada Libertății!”Nu așa procedează un primar”! (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...