NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Omul de afaceri Mihai Miron impresioant de primirea organizată de edilul din Stolniceni Prăjescu, cu priljeul prezenței la “Ziua Comunei”

  

Duminică, 26 mai 2013, va rămâme o dată importantă în istoria comunei Stolniceni Prăjescu. Vorbim de faptul că a fost organizată prima ediție a “Zilei Comunei”, prilej cu care importantul om de afaceri, Mihai Miron a primit și titlul de cetățean de onoare.

Momentul a fost unul emoționant atât pentru acesta cât și pentru organizatori și oamenii participanți. El a mulțumit primarului Costel Hugianu pentru disticnția primită, apreciind totodată faptul că localitatea a cunoscut un real progres în ultimii ani de zile.

 La evenimentul de ieri au dat curs invitației senatorul Sorin Lazăr, Victor Chirilă – vicepreședintele CJ Iași, primarii comunelor Tătăruși și Miroslovești. Prezent a fost și protopopul Pavel Postolachi, cel care a și oficiat slujba de sfințire.

 După acordarea titlului de cetățean de onoare a urmat premierea sportivilor participanți la întrecerea sportivă. “Cupa Comunei” la fotbal a fost adjudecată de școala Stolniceni, locul II Brătești și locul III Cozmești.

 Talentele locale și artiștii invitați au urcat apoi în scenă, dansurile și cântecele lor antrenând lumea la distracție. Și localnicii au fost foarte mulți, strada principală și locația de desfășurare fiind neîncăpătoare, în ciuda vremii de afară. Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii.    

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ședință de Consiliu Local comuna Răchiteni (VIDEO)

Redacția

Sâmbătă va fi sfințită Troița de la Moțca ridicată în cinstea eroilor căzuți pe câmpurile de luptă

Redacția

Proiectele de dezvoltare prind contur în comuna Moțca. Lucrări de investiții în infrastructură și educație

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site