RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Olguţa Vasilescu: Se impune o intrare la guvernare a PSD

“Nouă trebuia să ni se dea mandatul (să formăm guvernul) încă din 2020. După doi ani de guvernare de dreapta a înţeles şi populaţia că dacă mai stăm aşa nu reparăm nimic. Încă trei ani cu guvernare de dreapta poate să vină orice partid e pe lumea asta că nu va putea să repare.

   Cred că se impune o intrare la guvernare a PSD. Noi ne-am şi oferit cu specialiştii noştri”, a spus Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

   Premierul desemnat Nicolae Ciucă şi-a depus mandatul de premier desemnat, după decizia de luni seară a conducerii liberalilor. Biroul Executiv PNL a decis să flexibilizeze mandatul pentru negocierile cu partidele, astfel încât să susţină o majoritate „consolidată”, potrivit lui Nicolae Ciucă. Sunt luate în considerare variantele ca USR sau PSD să intre la guvernare.

 Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, nu exclude o participare a PSD la guvernare şi consideră că odată mandatul flexibilizat, cea mai bună soluţie ar fi o nouă nominalizare a lui Nicolae Ciucă pentru a forma guvernul. Liderul PSD a confirmat, luni seara, la Digi24, că astfel de dis

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Ministerul rus al Apărării, mesaj distopic în timp ce Ucraina este atacată din toate părțile: ”Subliniez că Armata Rusiei nu lovește în orașele Ucrainei/ Nimic nu amenință populația civilă/ Este o înscenare pentru canalele TV occidentale”

Redacția

CFR Cluj, la prima victorie cu Adi Mutu pe bancă: 4-1 cu FC Voluntari

Redacția

Incertitudine din cauza pandemiei: Amazon amână până în ianuarie 2022 momentul la care angajaţii vor reveni la birou

Redacția
Încarcă...