NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Oktoberfest debutează pe 1 septembrie, la Brașov

Cel mai mare festival al berii din afara Germaniei debutează anul acesta pe 1 septembrie, pe locul fostului stadion municipal din Bartolomeu. Ediția cu numărul 13 a Oktoberfest Brașov vine cu o bere special creată pentru acest eveniment – Malzbier, trupe bavareze care vin în premieră în România, dar și artiști locali și naționali, plus un cort de 4.000 de metri pătrați, decorat în culorile Bavariei, alb și albastru, transmite Rador.

Ca de obicei, în prima zi a Oktoberfest parada carelor alegorice va străbate orașul în sunet de fanfară, joi, 1 septembrie, începând cu ora 17:00.

„Este un festival al bucuriei, nu numai un festival al berii. Avem carusele pentru copii, avem mâncare extraordinară, parteneri. Nu e un festival neapărat al berii, ci al familiei. Nemții îl numesc «volksfest», un festival al populației. Ne bucurăm că anul acesta îl putem ține fără restricții, să ne bucurăm unii de alții, să ne bucurăm de o normalitate, să sărbătorim împreună, să ne reîntâlnim, să ne bucurăm de muzică bună, de mâncare bună și să ne bucurăm de revenire”, a precizat organizatorul principal al evenimentului, Cristian Macedonschi.

Advertisements

Ca în fiecare an, la finalul festivalului, unchiul Hans va decerna premiile Miss Oktoberfest,

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cartelele prepay, folosite din 2016 doar dacă utilizatorul comunică datele personale de identificare

Redacția

JO Tokyo (fotbal): Honduras vs România (de la ora 14:00) – Cine va transmite meciul / Echipele probabile

Redacția

Casa Albă condamnă comentariile despre climă ale șefului Băncii Mondiale, Malpass

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site