NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un tânăr a plătit 2.000 de lei ca să bea cafeaua în oraș, cât mai departe de soţie

Un tânăr din Bistrița și-a asumat riscurile încălcării Ordonanței Militare care restricționează circulația persoanelor și a plecat de acasă, dis de dimineață, ca să bea o cafea în liniște, departe de soție. A fost oprit de un echipaj de jandarmi, iar aceștia au rămas mască atunci când au auzit explicațiile.

„Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’.

Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!”, e povestea spusă pe pagina de Facebook a Jandarmeriei.

OBSERVATOR

loading...
Advertisements

Related posts

Ce distanţare socială? Îmbulzeală la o autogară din Iași

Redacția

CCR: Ordonanța de urgență privind starea de alertă este constituțională dar nu poate restrânge libertățile

Redacția

Risc major de boli psihice la copiii stresaţi de părinţi să înveţe

Redacția
Încarcă...