NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Oficial: În centrul Pașcaniului s-a tras cu arma în urmă cu o săptămână. Vezi cine a folosit pistolul!

Și totuși în noaptea de 16 spre 17 iunie 2012, în centrul Pașcaniului s-a tras cu o armă de foc. Adjunctul comandatului Poliției Pașcani ne-a declarat astăzi că în noaptea respectivă a fost descărcată o armă neletală. Totul s-ar fi petrecut în jurul orelor 2.00.

 Cel care a tras se numește Mihai Călin, are 54 de ani și este din municipiul Pașcani. Din datele frunizate de polițiști bărbatul a folosit arma pentru a se apăra de câinii comunitari. 

Advertisements

Acesta deține permis de portarmă neletală și a declarat polițiștilor că a tras un singur foc pentru a se apără de niște patrupede ce îl atacau. Oamenii legii au ridicat de la locuința acestuia arma și muniția și urmează să stabilească dacă acesta a încălcat legea 295/2004 privind regimul armelor și munițiilor. Un cetățean are dreptul de a descărca o armă de foc într-un loc public, pentru a se apară de animale? Polițiștii spun că ne vor răspunde la această întrebare la sfârșitul cercetărilor.

  

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii pășcăneni a fost identificată persoana căreia i-au aparținut cartușul și tubul găsit în zona centrală a municipiului Pașcani, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 ani din municipiu care este posesor de permis port-armă neletală și care deținea un pistol cu bile de cauciuc. Bărbatul susține că a folosit pistolul din dotare pentru a se apăra de câinii comunitari. Pistolul și muniția au fost ridicate și urmează a fi expertizate”, ne-a declarat cms șef Tiberiu Dogaru, adjunctul șefului Poliției Pașcani.

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

65 de solicitări la ambulanță în zilele de Crăciun. Bătaie la două discoteci din apropiere de Pașcani cu săbii și cuțite. 6 persoane cu fracturi într-o singură zi după ce au căzut pe gheață

Oana Cordoneanu

Șapte medici noi la Spitalul Municipal Pașcani

Oana Cordoneanu

Cât au cheltuit turiștii români în țară în minivacanța de Crăciun

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site