RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Oamenii care trăiesc în orașe cu multă verdeață au o sănătate mintală mai bună

Un nou studiu de la Texas A&M University School of Public Health sugerează că locuitorii orașelor care au mai multe spații verzi, necesită mai puține servicii de sănătate mintală.

Studiul a fost publicat în International Journal of Environmental Research and Public Health.

Cercetătorii au măsurat spațiile verzi cu NatureScore, care utilizează numeroase seturi de date legate de factori precum poluarea aerului, zgomot, parcuri și copertine pentru a calcula cantitatea și calitatea elementelor naturale pentru orice adresă cunoscută din Statele Unite și alte câteva țări.

Pentru adrese, au folosit date privind vizitele legate de probleme de sănătate mintală agregate la nivel de cod poștal din fișierele de date pentru ambulatoriu pentru spitalele din Texas, din 2014 până la jumătatea anului 2019.

  

Mai puține probleme legate de sănătatea mintală

Studiul a inclus informații despre întâlnirile cu pacienții, inclusiv vârsta pacientului, sexul, rasa/etnia, nivelul de studii, nivelul de sărăcie, diagnosticul principal și codul poștal.

Au fost selectate 61.391.400 de întâlniri pentru adulți în ambulatoriu în orașele din statul american Texas pentru depresie, tulburări bipolare, stres și anxietate.

Eșantionul a inclus date din 1.169 de coduri poștale din Texasul urban,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Biserica Ortodoxă, critici la adresa partidului extremist AUR: ”Temele creștin-conservatoare sunt rupte xenofob de spiritul Europei/ Ultranaționalismul exacerbat este confundat cu patriotismul echilibrat/ Amestecarea nătângă a religiei cu politica a făcut deja prea multe victime”

Redacția

Consiliile județene îi cer premierului Cîțu fonduri suplimentare la rectificarea pentru protecția copilului, persoanele cu handicap și vârstnici: Sunt necesari 1,3 miliarde de lei

Redacția

Supravieţuitori ai Holocaustului, decoraţi de preşedintele Iohannis

Redacția
Încarcă...