NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

O tânără rănită în Colectiv a murit într-o clinică din Germania. Bilanţul tragediei a ajuns la 61 de decedaţi


Încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa într-un spital din Germania, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 61

  

 

Persoana decedată este o tânără de 36 de ani, care fusese transferată de la Spitalul Bagdasar Arseni la o clinică din Germania, în urma incendiului din clubul Colectiv, potrivit ştiri.tvr.ro

În urma incendiului din 30 octombrie din clubul Colectiv, au murit la faţa locului 26 de persoane, iar o altă victimă în drum spre spital. Dintre răniţii internaţi, au mai decedat 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, în 14 decembrie, la 61.

Potrivit datelor Ministerului Sănătăţii, în spitalele din Capitală mai erau internate, joi, 23 de persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv, dintre care trei erau în stare critică, iar alţi aproape 30 de pacienţi erau spitalizaţi în clinici din Marea Britanie, Olanda, Austria, Israel şi Germania.

Un număr de 39 de răniţi au fost transferaţi din spitale din Capitală în unităţi sanitare din străinătate, însă câte trei au decedat în Marea Britanie şi Germania, doi în Olanda şi câte unul în Israel şi Austria.

Sursa: Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Egiptul a cumpărat 240.000 de tone de grâu din Franța, România și Rusia

Redacția

De ce ne e mereu poftă de ”ceva dulce” . Zahărul este esenţial pentru corpul uman

Redacția

Stirile Actualitatea TV (7 August 2012)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site