NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

O nouă încercare: Ştrandul Municipal se deschide weekend-ul viitor. Fostul agent economic somat să elibereze locul

Comisia de analiză a lucrărilor de la Ştrandul Municipal se întâlneşte mâine pentru recepţia acestora. Cum executivul local va trece şi de această etapă cu toţii probabil aşteptăm deschiderea locaţiei. Când vor putea păşcănenii să se răcorească în bazin? Este o întrebare la care am căutat răspuns şi noi.

 

Viceprimarul Vasile Axinte a mai făcut astăzi o declaraţie, care poate măcar în acest moment va fi una ce se va adeveri. Ştrandul se va deschide săptămâna viitoare, în jurul datei de 11 Iulie.”Pe 3 iulie se va face recepţia lucrărilor. Mai sunt câteva retuşuri de făcut, după care vom deschide. Weekend-ul viitor, dacă va fi vreme bună, se va putea face baie”, a spus viceprimarul Axinte.

  

Dacă ştrandul are mari şanse să se deschisă, nu acelaşi lucru este valabil în cazul spaţiului pe care municipalitatea îl pune la dispoziţia agenţilor economici, pentru amenajarea unei terase. La licitaţia organizată nu s-a prezentat nimeni, iar reluarea procedurilor implică alt timp pierdut. Voci din Primăriei susţinut că ideia consilierului PNL Neculai Enea, aceia de a pune spaţiul la dispoziţia a doi agenţi economici, era varianta cea mai bună de luat în seamă. 

Deocamdată singura soluţie vehiculată este reluarea procedurilor, pentru organizarea unei noi licitaţii. Până la luarea unei decizii şefii executivului au înştiinţat agentul economic care a avut terenul închiriat anul trecut să îl elibereze.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Salariile din Iaşi s-au apropiat semnificativ de media naţională. Ne mai despart 2,6 procente

Redacția

A aparut programul PRIMA MASINA

Redacția

Efecte în lanţ în economia mondială, din cauza răspândirii coronavirusului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site