NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Cosmetice expirate de 4 ani, la vânzare în Paşcani. Firma riscă amenzi de până la 20.000 de lei

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au descoperit la comercializare în Paşcani rujuri cu termenul de valabilitate expirat din 2008 şi 2010.

Ieri, în cadrul unor acţiuni de control tematic, în Paşcani, inspectorii Cimisaritului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Iaşi au depistat la comercializare rujuri expirate sau neinscripţionate cu toate informaţiile prevăzute de lege. La SC Costan Riama CO SRL Paşcani s-au găsit la comercializare rujuri expirate unele din 1 iunie 2008 iar altele din 1 martie 2010.

Administratorul societăţii a fost invitat la sediul CJPC Iaşi, nefiind la momentul controlului la punctul de lucru. Societatea riscă amendă de la 2.000 la 20.000 lei. La SC Regalo Patrick SRL şi SC Gaby Myst SRL, ambele din Paşcani, s-au găsit la comercializare rujuri, diferite mărci, care nu aveau inscripţionate data valabilităţii ori ingredientele conţinute de acestea.

Ambele societăţi au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare de 1.000 lei fiecare şi a fost dispusă măsura opririi de la comercializare.

„Aceste acţiuni de control care vizează produsele cosmetice vor continua în perioada următoare, în tot judeţul Iaşi”, anunţă Daniel Piftor, comisar şef al CJPC Iaşi.

sursa : Oradeiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

Ce spun păşcănenii despre proiectul de lege care prevede creşterea alocaţiei copiilor la 100 de euro

Ema Roman

Fondatorul Grampet Group Gruia Stoica a câștigat la CEDO procesul intentat statului român

Redacția

Dumitru Oprea:„Antreprenorii, invitați de Guvern să dezlege Codul Fiscal

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site