RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

„O experiență cutremurătoare”. Un fotbalist din Kenya a fost răpit și torturat într-o pădure. Cum a fost salvat

Dat dispărut duminică, fotbalistul Brian Opiyo Olang’o, portarul echipei KCB FC din prima ligă kenyană, a fost găsit în viaţă, rănit şi abandonat într-o pădure. El se află acum în convalescenţă într-un spital din Nairobi, relatează presa din Kenya, conform news.ro.

Surse apropiate jucătorului au confirmat că Opiyo a fost descoperit abandonat în pădurea Ngong după o experienţă cutremurătoare.

Conform relatărilor din presă, Opiyo a fost luat cu forţa din zona Taj Mall de trei bărbaţi neidentificaţi care l-au urcat într-o maşină, i-au confiscat telefonul şi i-au golit contul bancar pe drum.

Fratele său, Kevin Olang’o, fotbalist la FC Talanta, a coordonat neobosit eforturile de a-l localiza şi îşi exprimase anterior îngrijorarea cu privire la dispariţia sa.

  

Iniţial, KCB FC a tras un semnal de alarmă cu privire la dispariţia lui Opiyo când acesta nu s-a prezentat la cantonament.

„Am primit informaţii de la familia jucătorului nostru Brian Opiyo Olang’o că portarul a dispărut de la ora 18.00 în data de 10 martie 2024”, a precizat clubul, exprimându-şi îngrijorarea cu privire la siguranţa acestuia.

Din fericire, Opiyo a reuşit să trimită un mesaj SOS soţiei sale înainte ca răpitorii săi să îi confişte telefonul,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Moșteanu, după alegerea lui Grindeanu șef interimar la Camera Deputaților: „PNL și-a oficializat, practic, relația de bună colaborare cu PSD / Grindeanu „a scos în stradă sute de mii de oameni” / „Românii de bună credinţă au mai primit o palmă”

Redacția

Doi copii francezi au fost ucişi în Fâşia Gaza, în timp ce mama lor şi al treilea copil al său ar fi fost răniţ

Redacția

Europarlamentari de extremă dreaptă fac jocurile rușilor la un post de propagandă: „Sper că civilizația din Ucraina va pierde”

Redacția
Încarcă...