RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O elevă de 17 ani ucisă, iar alți trei adolescenți au fost răniţi în sudul Braziliei, într-un atac armat într-o şcoală din Sao Paulo

O elevă în vârstă de 17 ani a fost ucisă, iar alţi trei adolescenţi au fost răniţi într-un atac cu o armă de foc, luni, într-o instituţie şcolară, la Sao Paulo, în sudul Braziliei, anunţă autorităţile locale, relatează AFP, preluată de News.ro.

”O elevă a fost ucisă, iar (alţi) trei (adolescenţi) au fost răniţi şi au fost conduşi la spital”, a anunţat Guvernul statului Sao Paulo.

Două adolescente rănite ”au fost atinse de tiruri şi sunt, din fericire, în afară de pericol”, a anunţat într-o conferinţă de presă guvernatorul Sao Paulo Tarcisio de Freitas, care s-a declarat ”consernat” de această ”nouă tragedie într-o şcoală”.

Al treilea elev a fost rănit în timp ce fugea de agresor, au precizat autorităţile.

  

Atacul a avut loc luni, într-o instituţie din învăţământul secundar cu 1.800 de elevi, în Sapopemba, un cartier situat în estul Sao Paulo, cel mai mare oraş din America Latină.

Atacatorul, un elev din aceeaşi instituţie, a fost arestat, iar arma i-a fost confiscată, anunţă Guvernul local, fără să precizeze motivaţiile acestei gest.

Presa braziliană scrie că arma aparţinea tatălui agresorului.

Guvernatorul a precizat că adolescenta ucisă era în vârstă de 17 ani şi nu de 15 ani,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Negocierile PNL-PSD în imagini. Ce decizii au luat liderii partidelor care vor să instaleze un nou Guvern FOTO

Redacția

Buşoi: Suntem datori să avem un parteneriat corect cu PSD, dar să nu uităm că de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România

Redacția

Ministrul Educației așteaptă soluții reale pentru testarea elevilor: ”Instrucțiunea e foarte greu de aplicat în această formă” / ”Putem aștepta și valul cinci și pe urmă putem face testarea”

Redacția
Încarcă...