NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

O descoperire bizară făcută în Turcia derutează oamenii de ştiinţă. A fost ”ascunsă” secole într-un subsol

Cu colţii ascuţiţi, piele lâncedă şi o coadă ca un bici, un animal misterios mumificat a fost descoperit în Turcia, provocând derută în rândul experţilor.

  

 

Prădătorul bizar a fost descoperit într-o pivniţă veche şi rămâne să fie identificat de către experţii de istorie naturală din Turcia. 

 Arheologii presupun că animalul poate fi unul preistoric, în timp ce alţii consideră că acesta ar putea fi un fel de pisică, bazându-se pe aspectul incisivilor puternici.

 “Se aseamănă cu una dintre pisicile mumificate natural pe care le-am găsit în Marea Britanie, zidite în coşurile de fum. Oasele sunt lungi, ceea ce este o trăsătură a speciei feline”, a declarat Lidija McKnight, un egiptolog de la Universitatea din Manchester, expert în animale mumificate.Animalul mumificat măsoară un metru lungime, de la nas până la vârful cozii sale.

Advertisements

 “Un metru este destul de mult, dar dacă, spre exemplu, este o specie de pisică sălbatică? Acestea pot fi mult mai mari decât cele domestice. Dinţii sunt un pic cam ciudaţi, dar în cazul în care ţesuturile moi suferă de pe urma procesului de desecare, ele pot arăta mai pronunţat”, a adăugat McKnight.

Advertisements

Citiți articolul integral pe Descopera.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Aeroportul Suceava, redeschis după ce a fost modernizat. IPS Pimen a oficiat slujba de sfinţire

Redacția

Astăzi se împlinesc 109 ani de la ultima răzvrătire țărănească din Europa! Răscoala din 1907, provocată de «turişti» veniţi de la Moscova

Redacția

Anunţ pierdere SC ALADIN COMP SRL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site