NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Înscrierea în clasa pregătitoare, în două etape: între 21-25 martie şi 29 martie-8 aprilie


Înscrierea în clasa pregătitoare se va face, în acest an, potrivit proiectului postat pe site-ul Ministerului Educaţiei, în două etape, şi anume între 21 şi 25 martie pentru copiii din circumscripţia şcolară şi din afara ei şi între 29 martie şi 8 aprilie pentru copiii rămaşi nerepartizaţi.

 

Astfel, potrivit proiectului privind înscrierea în clasa pregătitoare, în 22 februarie are loc afişarea, la sediul unităţii de învăţământ şi al inspectoratului şcolar şi pe site-ul acestora, a programului de completare a cererilor tip de înscriere în învăţământul primar, iar între 29 februarie şi 18 martie părinţii copiilor care urmează să fie înscrişi în clasa pregăttitoare trebuie să completeze, online sau la unitatea de învăţământ la care solicită înscrierea copiilor, cererile tip de înscriere, care vor fi validate zilnic, la unitatea de învăţământ la care se solicită înscrierea, în intervalul orar 8,00-20,00 (luni-vineri), respectiv 9,00-13,00 (sâmbăta). Tot în această perioadă se vor depune şi valida cererile-tip de înscriere de către părinţii care solicită înscrierea copiilor la şcoala specială.

Prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare va începe în 21 martie, când Comisia naţională de înscriere a copiilor în învăţământul primar va procesa cererile-tip de înscriere, cu ajutorul aplicaţiei informatice şi va repartiza la şcoala de circumscripţie copiii ai căror părinţi au solicitat acest lucru în cererea-tip de înscriere.

Citiți articolul integral pe MediaFax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Noutăţi pentru angajatori privind relaţiile de muncă, la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi

Redacția

Când începem să mergem la psiholog?

Redacția

Cum îi puneau beţe în roate autorităţile din Focşani celui mai mare arhitect român, Ion Mincu – de câte ori şi-a dat demisia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site