RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Nou incident armat în SUA: Trei morți și 11 răniți după ce mai mulți atacatori au deschis focul pe o stradă aglomerată din Philadelphia

Trei persoane au fost ucise și alte unsprezece au fost rănite sâmbătă seară într-un incident armat pe o stradă aglomerată din Philadelphia (nord-estul SUA), a anunțat poliția, potrivit AFP.

Atac armat în PhiladelphiaFoto: Captura YouTube

„Paisprezece persoane, din câte știm noi, au fost împușcate și spitalizate. Trei dintre aceste persoane, doi bărbați și o femeie, au fost declarate decedate după ce au ajuns la spitale cu multiple răni prin împușcare”, a declarat detectivul D.F. Pace, de la poliția din Philadelphia.

  

Inspectorul Pace a spus presei locale că ofițerii care au intervenit la fața locului „au observat mai mulți trăgători activi care au deschis focul asupra mulțimii” în zona străzii South Street din Philadelphia, o arteră foarte circulată.

„Vă puteți imagina că erau sute de oameni care se bucurau de South Street, ca în fiecare weekend, când a avut loc acest schimb de focuri”, a spus detectivul.

El a precizat că ofițerii de poliție au deschis focul asupra unuia dintre atacatori, dar nu se știe dacă acesta a fost lovit.

Presa locală a relatat că nu au fost efectuate arestări.

Potrivit inspectorului Pace, două pistoale au fost recuperate la fața locului,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

​SUA: Donald Trump a fost informat că este vizat personal în ancheta arhivelor Casei Albe (media)

Redacția

Europarlamentarul Corina Crețu este disponibilă să colaboreze cu PSD la nevoie în interesul României

Redacția

Vlad Voiculescu susține că dosarul DNA privind vaccinurile e unul politic: „Semne îngrijorătoare privind ingerințele politicului în Justiție”

Redacția
Încarcă...