NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Noi trasee de transport persoane în județ

 

 

Plenul Consiliului Judetean Iasi se va reuni maine intr-o ultima sedinta pe anul 2015. Pe ordinea de zi figureaza mai multe proiecte de hotarare, printre care o serie de rectificari bugetare, numiri in consiliile de administratie de la unitatile subordonate, dar si o serie de acorduri de parteneriate incheiate cu alte unitati administrative. Pe ordinea de zi va figura si un proiect privind actualizarea planului judetean de transport persoane. 

 

 Programul de transport persoane, valabil pana in vara anului 2019, urmeaza sa fie actualizat de reprezentantii judetului. In acest sens, au fost infiintate alte trasee noi: Iasi- Vladiceni, Iasi- Valea Lupului si Pascani- Soci. Ruta Iasi- Hermeziu a fost prelungita pana la Vladomira, ruta Iasi- Breazu- Avantu a fost prelungita pana la Romanesti, traseul Iasi- Aroneanu a fost prelungit pana la Rediu Aldei si ruta Iasi- Lungani- Zmeu a fost prelungita pana in satul Crucea. Au suferit modificari la orar, printre altele, trasee precum: Iasi- Potangeni, Iasi- Popricani- Chiscareni, Ciortesti- Bradicesti, Pascani- Lespezi- Slobozia (Siretel), Pascani- Muncelul de Sus. 


“Au fost transmise adrese catre toti operatorii de transport persoane care detin licente de traseu pentru traseele judetene cuprinse in programul de transport public judetean de persoane prin curse regulate valabil in perioada 01.01.2014- 30.06.2019, prin care au fost solicitate propuneri din partea acestora, privind modificarea traseelor judetene in concordanta cu necesitatile reale de deplasare ale populatiei, precum si corelarea acestora cu celelalte tipuri de transport public”, se arata in adresa reprezentantilor Consiliului Judetean Iasi.

 

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

11 lei de familie pentru dezinsecție la Pașcani. Cine nu plătește, riscă sancțiuni. Cetățenii puși să plătească o firmă selectată de Primărie!

Marius Parteni

Ninsori si nameti de Anul Nou

Redacția

Zăpada s-a așternut peste Paşcani. Autoritățile spun că sunt stăpâne pe situație și rămân în gardă

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site