NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Noi detalii înfiorătoare în cazul băiețelului de 8 ani ucis de tată

par noi detalii înfiorătoare în cazul băiețelului de 8 ani înjunghiat de propriul tată şi abandonat pe bancheta din spate a mașinii sale, pe un câmp din Cluj.

Takacs Gyorgy, clujeanul care și-a omorât copilul și l-a lăsat în mașină trei zile până să fie descoperit, marți, la marginea unei șosele din localitatea Lita, le-ar fi spus polițiștilor că, înainte să-i ia viața, l-a întrebat pe băiat dacă vrea să meargă împreună la îngeri, iar micuțul a spus da.

După crimă, bărbatul de 46 de ani a încercat să-și pună capăt zilelor. S-a rănit în zona inimii, după care ar fi leșinat. A doua zi, când s-a trezit și l-a văzut pe copil mort, Takacs Gyorgy a intrat în panică și a început să se plimbe cu mașina prin zonă.

Înainte de a fi capturat, a încercat să-și taie și venele.

  

Reamintim că Takacs Gyorgy fusese plecat în vacanţă, în Ungaria, cu tatăl lui, iar sâmbătă s-au întors la Cluj. Părinţii sunt divorţaţi de un an şi împărţeau custodia minorului.

Băiatul ar fi trebuit să ajungă la mamă doar că tatăl tot amâna momentul. Astfel că aceasta a cerut ajutorul poliţiei, iar cei doi au fost daţi în urmărire generală.

Femeia se temea de cel mai negru scenariu, care, din păcate, s-a şi adeverit.

Tatăl criminal a fost arestat preventiv

Takacs Gyorgy a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată miercuri după-amiază, de instanța Tribunalului Cluj, fără ca în sală să fie prezent inculpatul.

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj. În temeiul art. 226 raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) şi art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului T. G.,

În temeiul art. 230 C.proc.pen., dispune emiterea mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Onorariul avocatului care a asigurat asistenţa juridică obligatorie a inculpatului, av. P. D. din cadrul Baroului Cluj, în cuantum de 313 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Cluj şi va rămâne în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpat şi de la pronunţare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 29 iulie 2020, ora 16:45, în lipsa inculpatului şi în prezenţa procurorului”, se arată în motivarea deciziei instanței.

Takacs Gyorgy se află la Terapie Intensivă, la spitalul județean din Cluj.

observator

Advertisements

Related posts

Transportatorii ameninţă cu blocarea României, începând de joi. Negocierile cu Guvernul, în blocaj total

Redacția

Guvernul înapoiază TAXA AUTO începând de astăzi! Descarcă FORMULARUL pentru rambursarea banilor

Redacția

Lista țărilor europene care au impus restricții pentru cetățenii români

Redacția
Încarcă...