NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Băiețel de 5 ani dat dispărut de părinți și căutat de zeci de polițiști și voluntari

Un băiețel de 5 ani dat dispărut de părinți și căutat de zeci de polițiști și voluntari, a fost găsit dormind în mașina tatălui său, la câteva ore după apelul la 112.

Zeci de polițiști, jandarmi, angajați ISU și voluntari au răscolit o localitate din Suceava, joi seară, în căutarea unui băiețel de cinci ani care a dispărut de acasă.

Părinții lui Ruben, din comuna Frătăuții Vechi, au sunat la 112 și au anunțat că nu își mai găsesc fiul de cinci ani și că se tem ca nu cumva cel mic să fi căzut în râul Suceava.

De îndată au fost mobilizate 8 echipe de căutare și la fața locului a fost adus și un câine de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți.

În jurul orelor 22.20, lucrătorii de poliție din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au găsit minorul în mașina tatălui său, pe bancheta din spate, mașină care era parcată pe malul râului Suceava, la o distanță de aproximativ 5-6 km de locuința sa.

Mașina era încuiată, iar tatăl era plecat în lunca râului unde îl căuta pe fiul său.

Ce s-a întâmplat de fapt

Potrivit polițiștilor, copilul s-a furișat în mașina părinților după ce tatăl minorului a spălat autoturismul pe interior și a lăsat portierele deschise pentru a se usca, scrie obiectivdesuceava.ro.

”În jurul orelor 19.00, minorul în timp ce se afla cu părinții în imobilul de domiciliu, a auzit faptul că tatăl său urmează să meargă până la un magazin din zonă pentru a face cumpărături, moment în care a profitat de neatenția părinților și a fugit afara și s-a ascuns între bancheta din spate și scaunele din față ale autoturismului, unde a adormit. Acesta pe parcursul căutărilor a dormit în mașina părinților, fiind trezit de către agenții de poliție în momentul în care aceștia l-au identificat”, se arată în comunicatul poliției.

Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde s-a stabilit că nu prezintă leziuni. În cauză urmează a fi sesizată și D.G.A.S.P.C. Suceava.

observator

loading...
Advertisements

Related posts

Exclusiv! Managerul Spitalului Sf. Maria: „Nici nu vreau să mă gândesc dacă testul prof. dr. Ingrid Miron va ieși pozitiv”. Un alt medic rezident este în izolare la domiciliu

Redacția

Poate nu merităm autostradă: S-au “şterpelit” piese de la maşinile simbol al primului metru de autostradă

Redacția

Arafat: Nu cred că deschiderea mall-urilor va fi printre primele măsuri luate

Redacția
Încarcă...