NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Niță Dermide a renunțat la funcția de inspector adjunct la ITM pentru a candida la parlamentare

Democrat Liberalul Niță Dermide, candidat PDL Pașcani la funcția de senator pe Colegiul nr. 3, și-a depus demisia din funcția de inspector șef adjunct la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM).

În urmă cu câteva luni, Niță Dermide a câștigat postul de șef al serviciului Control relații de muncă din cadrul ITM Iași în instanță, după ce a fost eliberat din funcție din diferite motive, mai mult politice. în cursul zilei de ieri a mers la București și și-a înaintat demisia. Acesta a precizat faptul că a luat decizia respectivă deoarece a considerat că este incompatibil.

 „Mi-am înaintat demisia din funcție deoarece am considerat că sunt incompatibil. După cum bine se știe candidez din partea Partidului Democrat Liberal la funcția de senator și nu am cum să dețin și funcția de inspector ITM. Mi s-a părut un gest normal de a renunța la funcția de inspector adjunct”, a declarat Niță Dermide.

 Pedeliștii au președinte interimar

 Odată cu propunerea conducerii PDL de a-l numi candidat pe Colegiul 3 senatorial, Dermide a preluat și președinția organizației PDL Pașcani. Acesta va ocupa funcția de președinte interimar până la următoarele alegeri când se va stabili o structură stabilă de conducere.

 „Deocamdată, principalul meu scop ca președinte PDL este acela de a aduna cât mai multe voturi în favoarea organizației din partea electoratului. Am încredere că alături de domna Liliana Romaniuc, candidat la funcția de deputat pe Pașcani, vom reuși să atragem cât mai multe voturi în această campanie”, a încheiat Niță Dermide.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Petru Movilă: “Toți românii trebuie să-l susțină pe Constantin Codreanu la Primăria Chișinău”

Redacția

Senatorul pășcănean Forin Constantinescu a coordonat reuniunea Comisiei Comune Pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României și cel al Republicii Moldova (GALERIE FOTO)

Răzvan Grecu

Incepe distribuirea buletinelor de vot in judet

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site