RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Nimeni nu vrea să cumpere SCUDAS-ul

Un alt brand al municipiului Pascani a devenit deja istorie. Scudas SA se afla de mult in faliment si desi unii inca mai incearca sa resusciteze unitatea prin cautarea unui investitor strategic, se pare ca fabrica de scule nu mai poate fi salvata. Lichidatorul judiciar al SCUDAS-ului a organizat mai multe licitatii publice pana in prezent, insa de fiecare data nu si-a manifestat nimeni niciun interes. O noua licitatie urmeaza sa aiba loc pe data de 11 iulie a.c., insa e greu de crezut ca de aceasta data se va prezenta vreun afacerist pentru a cumpara fabrica. 

Datoriile mari pe care le inregistreaza catre stat impiedica orice potential investitor sa se apropie de licitatie. Unii vorbesc de faptul ca si-ar fi manifestat totusi interesul de a o cumpara niste investitori, insa acestia asteapta sa mai treaca cateva licitatii pentru a scadea pretul. Printre cei care ar fi interesati se numara, se pare, si Grupul Feroviar Roman care detine deja aproximativ 20 din valoarea actiunilor. Reprezentantii fabricii au negat aceste zvonuri. 

 

  

sursa www.bzi.ro


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cum afectează temperaturile de 14 grade în ianuarie anul agricol din 2023. Un specialist explică: „nu este încă grav, dar sunt riscuri mari”

Redacția

Poşta pentru pachete cu mâncare. La concurenţă cu CFR, doi tineri din Iaşi au înfiinţat un sistem de curierat dedicat exclusiv studenţilor

Redacția

La Colegiul Național Mihail Sadoveanu s-au reluat ședințele la Clubul “Programare cu răbdare“

Redacția
Încarcă...