NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Nimeni nu vrea să cumpere SCUDAS-ul

Un alt brand al municipiului Pascani a devenit deja istorie. Scudas SA se afla de mult in faliment si desi unii inca mai incearca sa resusciteze unitatea prin cautarea unui investitor strategic, se pare ca fabrica de scule nu mai poate fi salvata. Lichidatorul judiciar al SCUDAS-ului a organizat mai multe licitatii publice pana in prezent, insa de fiecare data nu si-a manifestat nimeni niciun interes. O noua licitatie urmeaza sa aiba loc pe data de 11 iulie a.c., insa e greu de crezut ca de aceasta data se va prezenta vreun afacerist pentru a cumpara fabrica. 

Datoriile mari pe care le inregistreaza catre stat impiedica orice potential investitor sa se apropie de licitatie. Unii vorbesc de faptul ca si-ar fi manifestat totusi interesul de a o cumpara niste investitori, insa acestia asteapta sa mai treaca cateva licitatii pentru a scadea pretul. Printre cei care ar fi interesati se numara, se pare, si Grupul Feroviar Roman care detine deja aproximativ 20 din valoarea actiunilor. Reprezentantii fabricii au negat aceste zvonuri. 

 

  

sursa www.bzi.ro


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

SW Umwelttechnik a inaugurat la Cristești o fabrică de prefabricate din beton

Marius Parteni

”În ultimele 15 luni am investit 18 milioane de euro în silozuri noi. Când vrei să faci ceva, faci, indiferent dacă e pandemie sau nu!” – fondatorul KOSAROM

Redacția

Raport Banca Mondială: Sărăcia în România este de așteptat să crească

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site