NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Nimeni nu vrea să cumpere SCUDAS-ul

Un alt brand al municipiului Pascani a devenit deja istorie. Scudas SA se afla de mult in faliment si desi unii inca mai incearca sa resusciteze unitatea prin cautarea unui investitor strategic, se pare ca fabrica de scule nu mai poate fi salvata. Lichidatorul judiciar al SCUDAS-ului a organizat mai multe licitatii publice pana in prezent, insa de fiecare data nu si-a manifestat nimeni niciun interes. O noua licitatie urmeaza sa aiba loc pe data de 11 iulie a.c., insa e greu de crezut ca de aceasta data se va prezenta vreun afacerist pentru a cumpara fabrica. 

Datoriile mari pe care le inregistreaza catre stat impiedica orice potential investitor sa se apropie de licitatie. Unii vorbesc de faptul ca si-ar fi manifestat totusi interesul de a o cumpara niste investitori, insa acestia asteapta sa mai treaca cateva licitatii pentru a scadea pretul. Printre cei care ar fi interesati se numara, se pare, si Grupul Feroviar Roman care detine deja aproximativ 20 din valoarea actiunilor. Reprezentantii fabricii au negat aceste zvonuri. 

Advertisements

 

  

sursa www.bzi.ro


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Bonurile fiscale emise în data de 13 iunie, cu o valoare de 678 lei, câștigătoare la extragerea de duminică

Redacția

Conservele pentru iarnă și zacusca, mai scumpe și de patru ori față de anul trecut. “N-avem ce să facem, trebuie să consumăm”

Redacția

Preţurile scad cu până la 40% pe litoral, în România şi Bulgaria

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site