RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

O noua campanie de prevenire a furturilor din masini

In aceasta perioada, agentii din cadrul Biroului de Proximitate a Politiei Pascani demareaza o noua campanie de prevenire a furturilor din masini. Potrivit lui Giani Mahuagent-sef al Politiei de Proximitate, campania se deruleaza sub denumirea “Furat intr-o secunda”. 

“Aceasta campanie se desfasoara la nivelul judetului Iasi, dar si Pascani pe perioada iulie – august 2012. Cu aceasta ocazie, agentii de proximitate vor merge prin zonele intens circulate si vor imparti pliante, brosuri si li se vor explica soferilor modul prin care pot alunga hotii de pe langa masinile lor. Una dintre metodele cele mai eficiente este aceea de a nu lasa bunuri la vedere in autoturism, indiferent de valoarea lor”, a declarat agent-sef al Politiei de Proximitate Pascani, Giani Mahu. 

Proiectul se adreseaza detinatorilor de masini, care obisnuiesc sa-si lase diverse lucruri la vedere in autoturisme, ce atrag atentia infractorilor. De cele mai multe ori, hotii nu ezita sa sparga geamul masinilor pentru a pune mana pe ele.

  

 

sursa www.bzi.ro


Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Neamț: Un bărbat a murit prins sub un tractor

Redacția

Și-a atacat fratele cu un cuțit.Conflict aplanat de polițiști

Oana Cordoneanu

ALERTĂ METEO | Cod portocaliu de caniculă, joi, pentru 6 judeţe din România. Se vor înregistra 39 de grade Celsius

Redacția
Încarcă...