NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

NĂMOL împrăştiat pe străzile din Paşcani !

image1

În cursul zilei de marţi, 12 februarie, un păşcănean a sunat la Poliţia Locală, revoltat de faptul că strada Dragoş Vodă, pe care locuia, era plină cu nămol urât mirositor.

 

  

 

Echipajul de poliţie s-a deplasat la faţa locului în cel mai scurt timp, reuşind să identifice cauza faptei pentru care au fost semnalaţi. Cojocaru Mihai, şoferul unui autocamion marca DAF, transporta în lada autovehiculului reziduri rezultate de la Staţia de Epurare Paşcani.

Acesta nu luase măsurile corspunzătoare de etanşare a încărcăturii pe timpul transportului, motiv pentru care grămezi de nămol urât mirositor s-au împrăştiat de-a lungul străzii Dragoş Vodă şi până la ieşirea din Paşcani spre Valea Seacă, la capătul căreia şoferul cu pricina a fost oprit de agenţii de poliţie. Pentru neglijenţa sa, bărbatul a fost amendat cu 300 de lei, potrivit Hotărârii consiliului Local 30/2002 modificată, sumă pe care, de altfel, acesta a achitat-o deja integral. 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

IPJ :Ce materiale pirotehnice ai voie să folosești de sărbători

Redacția

Situația dosarelor uitate în sertar de procurorul pășcănean Emma Daniș, a ajuns în atenția Consiliului Superior al Magistraturii

Redacția

Bărbat din Ruginoasa mort după ce a primit un par în cap de la un tânăr de 15 ani

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site