NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Municipiul Pașcani primește peste 3 milioane lei de la Guvern, pentru echilibrarea bugetului! Banii vor merge pe centrale termice!

Municipiul Pașcani a primit astăzi peste 3 milioane lei din sume defalcate din Taxa pe Valoarea Adăugată pentru echilibrarea bugetui. Banii vor merge către zona educație, cheltuieli de funcționare și plata unor datorii.

 

Vorbim de 3.653.000 lei, sumă care va ajunge în conturile municipalității. Acești bani nu acoperă deficitul creat în 2019 de Guvern, cauzat ca urmare a neacordării sumelor prevăzute inițial. Doar la șase luni de zile în conturile municipalității nu au ajuns peste 5 milioane lei.

Cel mai probabil Primăria va folosi acești bani pentru plata lucrărilor de montare a centralelor la școli, creșe, grădinițe și celelalte instituții publice.

La rectificarea de astăzi au mai beneficiat de alocări: Tătăruși – 137.000 lei, Mogoșești Siret 87.000 lei, Moțca – 338.000 lei și A.I. Cuza – 223.000 lei.  

Advertisements
Loading...

Related posts

Soluții reale oferite de reprezentanții Societății Civile pentru ca ApaVital să nu debranșeze un întreg imobil, din cauza unor rău platnici

Răzvan Grecu

Cum anume pot fi acoperite pierderile induse înregistrate de RAGCL Pașcani!

Marius Parteni

DSV a închis padocul de câini de la Pașcani. Primăria mută animalele în alte localități

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site