NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mult fum în anul Centenarului! Motocicliştii se întrec la Paşcani în Competiţia Moldova Motors Sport

Evenimentul de automobilism anunţat de Moldova Motors Sport vine anul acesta cu o surpriză pentru pasionaţii de motoare. Competiţia va avea şi o componentă moto, un element de noutate comparativ cu ceilalţi ani în care s-a desfăşurat evenimentul.

 

Anunţul a fost făcut de către consilierul PMP, Sorin Olariu, care a cerut şi o suplimentare a bugetului destinat acestui concurs de motoare.

  

„Vreau să suplimentăm suma de la punctul numărul 4, pentru că în cadrul evenimentului Trofeul Municipalităţii la automobilism includem şi componenta moto. Aş vrea să suplimentăm cu suma de 5.000 lei”, au fost cuvintele consilierului PMP, Sorin Olariu. 

Propunerea sa a fost rapid îmbrăţişată de viceprimarul municipiului şi apoi aprobată de toţi ceilalţi consilieri locali.

Astfel, evenimentul se va numi Trofeul Municipiului Paşcani la automobilism, karting şi moto. Reamintim faptul că Trofeul Moldova Motors Sport este organizat de către Clubul Sportiv Moldova Motors Sport din Paşcani, în parteneriat cu instituţia Clubului Copiilor din municipiu. Evenimentul va avea loc la începutul lunii iunie. Data exactă nu a fost comunicată încă de către organizatori. 

 

 

Advertisements

Related posts

Statistică sub semnul întrebării! În piețele din Pașcani ar exista peste 55 de producători agricoli. Cum comentați?

Marius Parteni

Leonard Ursu acuzat că nu a actualizat prețul biletelor de autobuz, din motive pur electorale!

Răzvan Grecu

Firma care se ocupă de întreținerea DJ 208 Mircești – Pașcani – Lespezi întârzie lucrările de plombare

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site