NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mostră de administrație locală. Consilierii invitați să se pronunțe pe un subiect, în ziua în care ar trebui să ofere răspunsul (DOC)

Consilierii locali au primit în această dimineață pe e-mail un document prin care ar trebuie să se pronunțe asupra unei propuneri venite din partea ministrului Tansportului cu privire la Spitalul CF Pașcani.

 Prin adresa trimisă ministrului Lucian Șova se arată. “Având în vedere Programul de Descentralizare a Guvernului României pentru crearea condițiilor asigurării nevoilor cetățenilor prin punerea la dispoziție a infrastructurii de bază la nivelul tuturor localităților, vă solicit să ne comunicați până la data de 21 mai 2018 interesul dumneavoastră de principiu cu privire la o posibilă preluare în administrare de Spitalului CF Pașcani”, se arată într-o adresă transmisă Primăriei de ministrul Transportului, în data de 8 mai 2018.

 Termenul limită până când Primăria trebuia să ofere răspunsul este data de astăzi. Adresa ar fi trebuit să fie analizată și de consilierii locali, conform solicitării expuse pe document de viceprimarul Gabriela Nedelcu, în data de 17 mai 2018.”Urgent informați consilierii locali, aviz de la comisiile de specialitate”, solicită Gabriela Nedelcu.

Doar că adresa se blochează în biroul secretarei Irina Jitaru, care abia astăzi a transmis Serviciului Administrație Publică ca documentul să ajungă și la aleșii locali.

 Cât privește posibilitatea preluării unității medicale de către Primărie, acest lucru nu este posibil cel puțin până în anul 2022, după cum ne-a informat săptămâna trecută lidera de sindicat, întrucât spitalul derulează la momentul actual un proiect european.

 click aici pentru document

 

loading...
Advertisements

Related posts

Se anunță concedieri la stat. Ce posturi se reduc

Redacția

Problemele funciare greu de rezolvat! Singurul topometrist din Primărie a demisionat

Diana Marcu

Sistemul de colectare a deşeurilor va fi operaţional abia de anul viitor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site