RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Modalități de înscriere în ciclul liceal a elevilor de clasa a VIII-a. Depunerea dosarelor se poate face fizic, prin e-mail sau prin poștă

Calendarul admiterii în învățământul liceal a fost modificat anul acesta, ceea ce înseamnă că în perioada 16-22 iulie se va face completarea fișelor de înscriere, iar repartizarea computerizată a elevilor de clasa a VIII-a va avea loc pe 24 iulie.

O modificare importantă a calendarului admiterii din 2021 este introducerea planificării pentru depunerea fizică a dosarelor ce trebuie să se efectueze la data de 25 iulie. Părintele sau reprezentaul legal trebuie să comunice liceului la care copilul lor a fost repartizat, intenția de a depune dosarul prin e-mail sau apel telefonic.

În cazul în care dosarul este transmis print-una din celelalte două variante, e-mail sau prin poștă cu confirmare de primire a documentelor, părintele sau reprezentantul legal are obligația ca până la data de 24 septembrie să prezinte documentele înscrierii în original. Dacă dosarul este transmis prin mijloc electronic sau prin poștă, cartea de identitate și certificatul de naștere vor fi depuse în copie, conform Ordinului de Ministru nr. 3.721/23.04.2021. Celor care au folosit aceste două metode li se va comunica ulterior situația înscrierii.

Atenție! Orice opțiune greșită poate conduce la o repartizare nedorită!

  

Vezi noul Calendar pentru Admitere 2021

Related posts

Concursul national “Tinere talente” la Liceul Special ”Moldova” Târgu Frumos. Juriul, din Pașcani. Vezi câștigătorii (video)

Carmen Bălăceanu

Expozitie din materiale reciclabile, la Clubul Copiilor

Redacția

Vrei să fii licean pentru 1 an în Italia? Iată ce trebuie să faci!

Redacția
Încarcă...