RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Mișu Negrițoiu, fostul șef al lui Florin Cîțu, explică de ce l-a concediat din ING: ”Un mic satrap, foarte învechit, nu știe să lucreze în echipă”

Mișu Negrițoiu, fostul CEO al ING Bank România, cel care l-a adus pe Florin Cîțu în bancă și apoi l-a îndepărtat prin reorganizare, îl caracterizează pe acesta drept ”un mic satrap, foarte învechit”, care ”nu știe să lucreze în echipă”. Negrițoiu i-a făcut această caracterizare lui Cîțu într-un comentariu la o postare pe Facebook a lui Rareș Bogdan.

”Bogdan, USR PLUS sunt singurii care pot duce Romania mai departe. Nu voi, cu Citu. Va cunosc destul de bine pe amindoi, si stii asta. M-ai intrebat odata de Citu. Am fost neutru, dar omul este un mic satrap. De-asta l-am si scos din banca. Este f invechit. Nu stie sa lucreze in echipa. Si chiar crede, ca poate sa faca orice! Orban este singurul care poate sa duca PNL mai departe. Voi il ingropati. Nu-mi pasa, dar pacat de tara! Presedintele tau, pluteste. A ratat sansa unui guvern de 8 ani. Poate a ascultat prea mult, la tine”, a scris Mișu Negrițoiu.

Foto: Postarea lui Miu Negrițoiu pe Facebook

Negrițoiu a fost ministru de stat pentru coordonare, strategie și reformă în guvernul Văcăroiu (1992-1993) și președinte al ASF România, precum și deputat PDSR timp de un an (1996-1997),

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Care este starea de sănătate a lui Nicolae Botgros. Artistul a fost internat în urma cu o săptămână cu COVID-19

Redacția

SUA califică drept iresponsabile afirmaţiile preşedintelui rus Vladimir Putin care a lansat amenințări cu privire la un război nuclear

Redacția

Kievul denunță „o nouă schemă de fraudă” care vizează familiile militarilor ucraineni prizonieri sau dispăruți

Redacția
Încarcă...