RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

”Platforma Crimeea”. Maia Sandu, certată de președintele Congresului Comunităților Ruse din Moldova: ”A făcut o mare greșeală”

Maia Sandu – președintele Republicii Moldova – este criticată dur de Valerii Klimenco, președintele Congresului Comunităților Ruse din Moldova, după ce a semnat – pe 23 august 2021 – declarația comună a participanților la ”Platforma Crimeea”, împreună cu 45 de reprezentanți ai altor state și organizații internaționale.

Politica pro-europeană a Maiei Sandu tulbură apele, evident, nu numai autoritățile de la Moscova ridicând sprâncenele a mirare, dar și toți cei care văd un demers ”periculos” în drumul spre Vest al unei Moldove conduse, acum, de două femei care au curajul să declare că adoptă o altfel de politică externă.

Declarația comună a participanților la ”Platforma Crimeea” – semnată, după cum precizam mai sus – și de Maia Sandu, i-a pus pe jar pe adversarii săi, cu atât mai mult cu cât subiectul rămâne unul ”fierbinte”.

Numărul studenților din UE la universitățile din Regatul Unit a scăzut cu mai mult de jumătate după Brexit. Care sunt cauzele

  

04 Sep, 20:22 | Știri externe

Un copil român din Italia și-a denunțat familia pentru că l-ar fi supus la abuzuri. „Ajutaţi-mă, mama mă bate dacă nu cerşesc”

04 Sep, 17:11 | Știri externe

”Pacea talibanilor”. Gaze lacrimogene și bastoane, folosite împotriva protestatarelor care au cerut respectarea drepturilor femeilor

04 Sep, 16:17 | Știri externe

”Sunt aici pentru a reafirma sprijinul neclintit al Republicii Moldova pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei în cadrul frontierelor sale internațional recunoscute.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Avion privat, cu un celebru om de afaceri și familia sa la bord, prăbușit în Marea Caraibelor, lângă Costa Rica

Redacția

Oligarhii ruşi pot continua să vină şi să facă afaceri în Turcia: „Nu participăm la sancțiuni”

Redacția

Banca multinațională Barclays ar putea renunța la mii de clienți ai diviziei de investiții

Redacția
Încarcă...