NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Mișcarea înseamnă viață, pe 1 iunie la Pașcani

Și în acest an, Liceul Teoretic “Miron Costin” organizează un eveniment dedicat tuturor celor iubitori de sport, sub egida “Mișcarea înseamnă viață”.

Evenimentul, aflat la a III-a ediție, se adresează atât copiilor cât și celor mari, scopul fiind promovarea importanței practicării exercițiilor fizice și menținerea unei stări optime de sănătate, cât și promovarea solidarității prin sport. 

Locul de desfășurare va fi și de această dată, Stadionul Municipal Pașcani, unde sunt așteptați toți cei care vor da curs invitației la mișcare.

  

Printre activități, vor fi arte marțiale, zumba, antrenament funcțional dar și diverse ateliere sportive, pentru tenis, fotbal, rugby, voley sau jocuri adaptate copiilor cu dizabilități.

Este un proiect demarat de către Liceul Teoretic Miron Costin, în parteneriat de Asociația Sportivă Miron Costin, școlile de pe raza municipiului, Asociația Rois și echipa Rebrand Yourself și WOW Dance și Clubul Sportiv Municipal. 

Organizatorii se așteapă ca în acest an, participarea să fie și mai mare decât până acum, dat fiind faptul că oamenii s-au dovedit a fi receptivi la acțiunile ce implică sportul în masă. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Gură de oxigen pentru fotbalul pășcănean. CSM a preluat prin cesiune dreptul de participare în campionat de la CS Kosarom

Răzvan Grecu

Ştiinţa Miroslava vrea să promoveze cu jucători de la Paşcani şi Pojorâta

Redacția

Un copil aflat încă la grădiniță a fost recrutat de academia clubului de fotbal Arsenal

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site