RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Ministrul Sportului, impresionat de performanţa lui David Popovici: „Toate inimile României au bătut azi în pieptul lui”

Ministrul Sportului, Eduard Novak, s-a arătat impresionat de medalia de aur cucerită de înotătorul David Popovici, luni, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta.

„Fenomenal acest sportiv! Toate inimile României au bătut azi în pieptul lui şi i-au dat putere! David Popovici este primul nostru campion mondial de seniori, într-o probă masculină, cu un nou record, de 1:43.21 min. I-am transmis felicitările mele şi cât de mândri suntem de el! Mulţumim, David! Felicitări, abia ai început să scrii istorie în nataţie! Mai ai înainte multe pagini de glorie. Felicitări şi celor care îţi sunt aproape şi te ajută să zbori!”, a scris Novak pe pagina sa de Facebook.

David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 200 m liber, luni seara, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, cu timpul de 1 min 43 sec 21/100.

Popovici (17 ani) a stabilit un nou record mondial de juniori, după ce îl ameliorase, duminică, în semifinale (1 min 44 sec 40/100). Tânărul sportiv legitimat la CS Dinamo a reuşit cel mai bun timp şi în serii, duminică dimineaţa, 1 min 45 sec 18/100.

  

David Popovici, debutant la Mondialele de seniori,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Liga 1 la fotbal, ediția 2019-2020. IATĂ PROGRAMUL ȘI ZIUA CÂND DEBUTEAZĂ!

Redacția

Distincții pentru patru sportivi de la clubul Long Ho din Pașcani, oferite de Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului

Oana Cordoneanu

Strategia Naţională pentru Sport. Novak vrea 2 milioane de sportivi în 10 ani și transformarea cluburilor de stat în cluburi private

Redacția
Încarcă...