NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Duminică, OLIMPIADA SPORTULUI PĂȘCĂNEAN

Duminică, 11 iunie, incepând cu ora 09.00, elevii pașcăneni pasionați de șah, handbal, tenis de masă, fotbal , tenis de câmp și atletism sunt așteptați  pentru a-și măsura forțele.

 Organizat de Clubul Sportiv Municipal, Olimpiada sportului pășcănean a ajuns la cea de-a V-a ediție. Programul competiției va fi următorul:

La șah, începând cu ora 09.00, la sediul Primăriei Municipale, vor  fi 4 categorii de vârstă (de la mai puțin de 8 ani,  până la 19 ani.

  

Handbalistele din clasele 5-6 sunt așteptate tot duminică, de la ora 09.00, la Sala de sport din incinta bazei sportive CSM Pașcani.

 La fotbal, vor fi două categorii de vârstă, putând participa elevi din clasele de liceu, incepând cu ora 10.00, respectiv 12.00, pe terenul sintetic PABO SPORTS.

Sala de sport de la baza sportivă CSM Pașcani  va gazdui și competiția la tenis de masă, începând cu ora 09.00, pentru fete și băieti din 4 categorii de vârstă – între 10 și 19 ani.

Pe terenul sintetic din spatele blocului Moldova  se vor intrece de la ora 09.00 pasionații de tenis de câmp, tot din 4 categorii de vârstă (între 10 si 19 ani), atât fete, cât și băieți.

Competiția de atletism, cu doua probe (viteză și rezistență) se va desfașura începând cu ora 09.00 pe terenul CFR din incinta bazei sportive CSM Pascani.  Aici vor fi 3 categorii de vârstă (pentru clasele 1-6), fete și băieți.

Cei care doresc sa participe trebuie să dețină echipament sportiv adecvat și, evident, sa fie apți pentru efort fizic.

Pentru fotbal este nevoie de un tabel nominal avizat de conducerea școlii, cu maxim 10 sportivi (se joacă 5+1), iar pentru handbal, un tabel nominal cu maxim 10 sportive, avizat și în acest caz, de conducerea școlii.

Înscrierile se fac telefonic sau la locul desfășurarii competiției pentru șah (la numarul de telefon 0740257294, d-l prof. Vasile Turcu, telefonic pentru fotbal, handbal, tenis de masă și tenis de câmp până vineri, 9 iunie, orele 18.00 (0748211276, d-l Bogdan Mandric), respectiv la baza sportivă pentru atletism, duminică pâna la ora 08.30.

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Scandal imens la sala de sport din fața Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”: Un profesor de sport a interzis accesul în sală unor practicanți de Qwan Ki Do și fitness! (VIDEO)

Răzvan Grecu

340 de concurenți la Crosul Toamnei (FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu

Cupa „1 Decembrie la șah” și-a premiat câștigătorii

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site