NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

METEO. Vreme frumoasă de Crăciun și de Revelion; temperaturi peste mediile multianuale și precipitații slabe spre finalul anului.

Intervalul următoarelor două săptămâni (21 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016) va fi caracterizat, în general, de o vreme frumoasă, cu valori termice diurne ce se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei, în timp ce precipitațiile sub formă de ninsoare slabă vor fi prezente în majoritatea zonelor spre finalul anului, precum și în primele zile din 2016, relevă prognoza Administrației Naționale de Meteorologie, publicată luni.

  

 

MOLDOVA

În Moldova, în prima săptămână a intervalului de referință, valorile termice vor caracteriza o vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru ultima decadă a lunii decembrie, astfel că media maximelor va fi de 6 — 10 grade, iar a minimelor de 0 — 3 grade, temperaturi chiar mai ridicate fiind de așteptat în data de 23 decembrie. Începând din 28 decembrie, este estimată o răcire a vremii care se va concretiza prin valori mai apropiate de cele climatologic specifice, respectiv între un grad și 4 grade pe timpul zilei, și între ziua—5 și minus două grade noaptea, mediat pe regiune. O creștere a probabilității pentru precipitații temporare, slabe cantitativ este estimată după data de 27 decembrie.

Citește articolul integral pe StirileTVR.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}  

 

Advertisements

Related posts

Încă o amânare. Suspans total pentru firma care va proiecta tronsonul A8 Târgu Neamț – Iași

Redacția

Latifundiarul Minciună: lovitură imobiliară la drumul european. Un pesedist, un penelist şi un pedelist au pus mâna pe 100 ha de pământ arabil

Redacția

Negocieri pentru Palatul Cantacuzino

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site