RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Membrii Consiliului de Administrație de la PSA Pașcani au criticat astăzi modul în care șefii Primăriei Pașcani au înțeles să îi susțină în desfășurarea activității

Conducerea PSA a răbufnit față de situația în care a ajuns societatea comercială. S-a întâmplat în ședința Consiliului Local desfășurată astăzi, în timpul discuțiilor pe marginea activității din 2015.

 

Dragoș Ionescu, președintele consiliului, a atras atenția ca activitatea de la această societate nu este în regulă. „Nu avem nicio activitate acum. S-a stabilit să ne ocupăm de administrarea parcărilor, dar nu ne-a fost delegat serviciul. Am făcut nenumărate adrese către Consiliul Local din trecut, dar nu am primit niciun raspuns”, a susținut Dragoș Ionescu.

  

Primarul Dumitru Pantazi a recunoscut situația, dar nu a oferit încă un răspuns clar conducerii societății.

Menționăm că, fostul operator de apă-canal a încheiat anul 2015 pe pierdere, însă balanța datorilor și a banilor pe care îi mai are de încasat este pozitivă!

Related posts

RAGCL Paşcani încearcă accesarea unui proiect pentru montarea de panouri solare pe centrale

Ema Roman

Județul Iași va avea mai multe substatii SMURD in mediul rural

Redacția

După ce mărește prețul la apă cu 1,5 lei, ApaVital vrea să factureze pășcănenilor și apa de ploaie! Primarul Dumitru Pantazi este de acord cu această măsură!

Răzvan Grecu
Încarcă...