NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plăcuțele de pe obiectivele realizate în mandatul lui Crăciunescu au dispărut. Vezi cine le-a luat!

fântână arteziană piața Mihail SadoveanuCelebrele plăcuțe informative prin care fostul primar Grigore Crăciunescu anunța populația că obiectivele din mandatul său au fost executate la inițiativa sa au dispărut. Vinovat de această dispariție nu este un hoț, așa cum s-ar crede, ci un alt politician.

Este vorba despre Vasile Axinte, viceprimarul municipiului, care a trasat această sarcină către subordonații săi de la Gospodăria Comunală. Acesta a declarat pentru NewsPascani.com că decizia a fost luată deoarece investițiile respective au fost făcute cu banii comunității și nu cu banii personali ai fostului primar.

  

„Nu este normal ca o astfel de plăcuță să fie amplasată în numele unui singur om. Nu a adus cineva bani de acasă ca să realizeze aceste investiții, au fost banii comunității. Pe ele trebuia să fie trecut Consiliul Local și nu fostul primar,“ a explicat această decizie viceprimarul Vasile Axinte.

Axinte a mai ținut să precizeze că el nu are nimic personal cu fostul edil, dar că o astfel de acțiune se impunea, mai ales că și unii pășcăneni i-au cerut îndepărtarea acestor plăcuțe.

Advertisements
Advertisements

Plăcuțele care au fost date jos erau montate la sala de sport de la stadion, la terenul de tenis din spatele blocului Moldova și pe fântâna arteziană din piața „Mihail Sadoveanu”. Nimeni însă nu pare să se fi gândit la o soluție de a masca distrugerile lăsate în urmă de îndepărtarea în graba mare a plăcuțelor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria Pașcani poate demara procedurile de restituire pe fond funciar

Redacția

Probleme din cauza vremii în judeţele Moldovei

Redacția

Primăria contrazice fără dovezi Compania Națională de Investiții! Bazinul de înot promis doar pe hârtie!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site