RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Mașina primarului Dumitru Pantazi, parcată pe treceri de pietoni! Pozele sunt postate pe pagina de Facebook: Parchezi, staționezi sau oprești ca un ,,BOU” în Paşcani!

La două zile după ce o tânără din Pașcani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din zona gării, pe Facebook au apărut fotografii cu mașina primarului Dumitru Pantazi parcată, în momente diferite, pe două treceri de pietoni din Pașcani.

 

 

  

Fotografiile au apărut pe grupul de atitudine civică intitulat „Parchezi, staționezi sau oprești ca un ,,BOU” în Paşcani” și din ele se observă, clar, cum mașina care este condusă de obicei de primarul Dumitru Pantazi este parcată neregulamentar, exact pe trecerea de pietoni. Imaginile au fost însoţite de mesajul Cică ar fi a primarului…Eu caut un primar european, ăsta sigur nu e….”.

Fiind vorba despre o mașină de teren cu un gabarit mare, aceasta acoperea practic vizibilitatea a jumătate din trecerea de pietoni, astfel că cei aflați în trafic nu puteau să vadă dacă în zonă erau oameni angajați în traversare.

De altfel, conform comentariilor de pe Facebook, mașina era condusă chiar de primarul Dumitru Pantazi, care, cel mai probabil, nu a găsit un loc de parcare exact lângă locația în care avea treabă. În unul dintre cazuri este vorba despre trecerea de pietoni din zona Casei Municipale de Cultură, unde ieri a avut loc simpozionul “Centenar Constantin Ciopraga”, la care a participat şi edilul oraşului. 

Suntem curioși dacă în urma publicării acestor fotografii, edilul șef va fi amendat de către polițiștii de la Rutieră, sau dacă măcar își va cere scuze public pentru gestul său.

Menționăm că în urmă cu un an de zile, primarul Dumitru Pantazi a fost surprins cum și-a parcat maşina pe trotuar. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Neamț: Un bărbat de 40 de ani a murit după ce a încercat să sară peste o poartă și o ţepuşă i-a secţionat artera femurală

Redacția

IPS Teodosie a împărtăşit cu aceeaşi linguriţă sute de oameni! Cum a reacţionat Arhiepiscopia Tomisului

Redacția

Copiii, în tabere cu voucherele de vacanță ale părinților

Redacția
Încarcă...