NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Marș pentru viață în centrul Pașcaniului. Vor fi aprinse căndeluțe în memoria copiilor nenăscuți

Fiecare viaţă este un dar! Acesta este motto-ul marşului  care va avea loc pe 21 martie la Pașcani. Inițiativa în sprijinul vieții este o acțiune educativă și își propune schimbarea mentalității pro-avort.

 Evenimentul este organizat de trei asociații din municipiul nostru: „ȘANSA 2010”, „Tineretul Ortodox Român” și „Lumină și Dar”. Evenimentul va debuta la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” de la ora 15.00, unde va avea loc o scurtă prelegere din partea organizatorilor. Pășcănenii sunt invitați să participe la acest eveniment pentru a susține viața. 21 martie are un dublu simbol pentru că este și Ziua Mondială a Persoanelor cu Sindrom Down. La nivelul Uniunii Europene, 96% dintre copiii diagnosticați cu această boală sunt avortați.

Marșul pentru viață va începe din fața Casei de Cultură și se va termina la Protopopiatul Pașcani. Spre seară, participanții vor aprinde căndeluțe sub forma unei inimi uriașe în amintirea copiilor nenăscuți.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

500 lei /donarea de plasmă, 7 tichete de masă în plus pentru o donare de sânge

Redacția

Iași: 6 persoane care s-au vindecat de infecţia cu COVID 19 au donat plasmă cu anticorpi, la Centrul Regional de Transfuzii

Redacția

Pe cine căutau cei doi indivizi care au aruncat acid pe fața unui bărbat?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site