NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Se lucrează la turație maximă la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Dacă vor fi mai mulți pacienți, varianta de rezervă este Spitalul de Neurochirurgie

La Spitalul de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva“ Iași se lucrează la turație maximă și, din fericire, medicii au tot ce le trebuie pentru protecție, susține managerul instituției, Carmen Dorobăț.

„Serviciul de achiziții caută permanent noi surse pentru a nu avea lipsuri. Rezistăm în prezent la numărul de pacienți. Avem 100 de locuri în așteptare la Terapie Intensivă. În cazul în care vom depăși acest număr, ne vom reorientare spre Spitalul de Neurochirurgie. La acest spital sunt pregătite deja 16 locuri“, spune Carmen Dorobăț.

În ceea ce o privește pe infirmiera de la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie Iași, Dorobăț susține că aceasta nu a fost testată în spital ci s- a adresat singură Spitalului de Boli Infecțioase, având simptomatologie respiratorie.

BZI

Advertisements

Related posts

Spitalul Arcadia, aruncat în aer de un angajat diagnosticat cu COVID-19! Îngrijorare maximă pentru sute de pacienți și medici

Redacția

Ceai de scorțișoară – remediu pentru o digestie sănătoasă. Mod de preparare și beneficii

Redacția

Bătrân leşinat în beci! S-a intoxicat cu gazele emanate de vinul aflat în fermentaţie

Ema Roman
Încarcă...