RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu: Avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o aderare completă la Schengen

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că Guvernul are un plan pentru ca România să adere și cu granița terestră la spațiul Schengen, până la sfârșitul anului.

Marcel Ciolacu, despre aderarea la Schengen: Este o victorie a României Foto: Arhivă

Marcel Ciolacu, despre aderarea la Schengen: Este o victorie a României Foto: Arhivă

Acum o săptămână, așa cum a spus și dl. președinte al Senatului, eram la dumneavoastră, pe şantierul centurii de sud a Timişoarei. Astăzi, am venit din nou aici, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara. Este evident, este clar cred pentru toată lumea că, în sfârşit, după mai bine de 30 de ani, investiţiile au început să ţină pasul cu nevoile de dezvoltare ale comunităţii. Vedem aici o investiție spectaculoasă, la cele mai înalte standarde. Și același lucru se întâmplă în multe alte orașe din țară, fie că vorbim de aeroporturile din Iași, Craiova sau Târgu Mureș. De asemenea sunt sute de milioane de euro care vor fi investiți în în următorii ani în portul Constanța, dar și în celelalte porturi pe care le avem la Dunăre”, a declarat Marcel Ciolacu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara.

  

Prim-ministrul a afirmat că toate aceste investiții îi dau încrederea că „România este pregătită pentru aderarea cu frontierele aeriene şi maritime la spaţiul Schengen”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Peste 80 de miliarde de euro vor intra în România în următorul exerciţiu financiar 2021 – 2027, a anunțat ministrul Finanțelor la sfârșitul ședinței de Guvern

Redacția

Calendarul dezbaterilor și votului pe buget în Parlament. Miercuri, ziua decisivă | SURSE

Redacția

Ce spune Nicolae Ciucă despre taxa pe solidaritate

Redacția
Încarcă...