NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări la trecerea de cale ferată spre Blăgeşti. Traficul auto va fi deviat!

Şoferii care tranzitează suburbia Blăgeşti utilizând trecerea la nivel de cale ferată sunt sfătuiţi să ocolească zona în data de 5 septembrie 2016, în intervalul orar 05.00 – 14.00. Informarea este făcută de către reprezentanţii Primăriei Paşcani. 

 

Compania Naţională CFR SA are programate o serie de lucrări de reparaţii pe porţiunea de linie Paşcani – Ruginoasa. ”Vă aducem la cunoştinţă faptul că, în planul lucrărilor de reparaţie cu maşini grele de cale, pentru anul 2016 este cuprinsă şi porţiunea de linie CFR Paşcani – Ruginoasa de la km (cfr) : 1+400 – 14+100 linia 610 Paşcani – Iaşi. În cadrul acestor lucrări se va închide circulația rutieră peste trecerea la nivel cu calea ferată ce intersectează drumul ce face legătură între Paşcani şi Blăgeşti în ziua de 5.09.2016, timp de 9 ore în intervalul 05.00 – 14.00”, se arată într-un comunicat de presă.

  

Lucrări de aceeaşi natură se vor execută și la trecerea la nivel cu calea ferată din imediată apropiere, mai exact trecerea din spatele societăţii Kosarom spre G&B. În ziua de 6.09.2016, timp de 9 ore, în intervalul 05.00 – 14.00.

În această perioada devierea traficului se va face la pasajul superior cu calea ferată a DN 28 A care face legătură între Paşcani şi Ruginoasa.

Semnalizarea drumului de închidere şi ocolire se va face cu indicatoare rutiere: drum închis, ocoliri şi drum în lucru pentru dirijarea traficului rutier de la Secţia L3 Român – District L4 Ruginoasa.

Advertisements

Related posts

Motivele pentru care unii cetățeni nu au cunoștință de taxa de salubrizare și modul de aplicare a acesteia

Ema Roman

Vouchere de 500 de lei pentru achiziţia de televizoare in programul Rabla pentru electronice

Redacția

Primăria cumpără 500 de pachete cu dulciuri pentru colindători

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site