NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul din Valea Seacă:”Lucrările de pe pârâul “Recea” sunt în garanție. Primăria nu cheltuie bani pentru refacere”

Drumul și digul de protecție a caselor de pe pârâul “Recea” din satul Topile au avut de suferit după căderile de precipitații de săptămâna trecută. Primarul comunei Valea Seacă îi liniștește pe cei care cred că situația nu se va rezolva.

 

  

Gheorghe Băiceanu, edilul șef al comunei, spune că lucrarea este în garanție.

”Am văzut cu toții ce s-a întâmplat în țară odată cu precipitațiile de săptămâna trecută. Țin să le mulțumesc cetățenilor de bună credință că această investiție, de care nimeni nu a fost interesat de 30 de ani , este în garanție timp de 3 ani. A doua zi după ce a plouat, firma care execută lucrările a adus utilajele în zonă și a intervenit pentru remedierea problemei”, a explicat edilul localității.

 Investiția care asigură protecția locuințelor cetățenilor se ridică la 2 milioane lei, nu 2,4 așa cum s-a vehiculat în rândul populației. În maxim o săptămână  societatea care a câștigat licitația va finaliza lucrarea. 

 Gheorghe Băiceanu le-a transmis un mesaj și adversarilor politici. El i-a invitat să fie responsabili și să nu mai facă declarații iresponsabile, doar pentru a-l ataca. 

 Lucrările la drumul și digul de pe pârâul “Recea” sunt decontate de către Ministerul Mediului. Investiția era necesară din cauza deselor alunecări de teren care amenințau casele localnicilor.   

Advertisements

Related posts

Primarul Pașcaniului minte cu nerușinare cetățenii, la adăpostul celor 10 milioane euro din conturi. Iată despre ce este vorba!

Marius Parteni

Primarul Dumitru Pantazi nu răspunde întrebărilor adresate de NewsPascani.com și Actualitatea TV. Vezi ce subiecte îl deranjează pe edil!

Răzvan Grecu

Programul Intertrans Company, actualizat, începând de luni

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site